Voorwaarden

GRATIS PROEFLES

De gratis proefles is maximaal één keer per persoon mogelijk. De gratis proefles is niet bruikbaar als verjaardagskado. Daarvoor hebben wij speciale kadolessen.

INSCHRIJVEN BIJ DRUMLES UTRECHT // STARSOUND FACTORY

Dit is simpel. Schrijf je in aan via het inschrijfformulier op deze site. Wij rekenen GEEN inschrijf- en administratiekosten.

LESPERIODES EN AFMELDEN VOOR EEN LES

Bij Drumles Utrecht kun je zelf bepalen voor welke periode je les wilt nemen. Je kunt kiezen tussen en 10- 20- of 40-lessenkaart. Het kan natuurlijk soms gebeuren dat je pas een paar dagen voor je les weet dat je niet kan komen, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan. In zo’n geval kun je je minimaal 48 uur van tevoren afmelden bij je docent (per sms of app). Je houd dan de les te goed en wij plannen de les achteraan de laatste les van jouw kaart in. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor aanvang van de les of het zonder bericht niet verschijnen, vervalt de les. In deze gevallen heb je geen recht op restitutie van lesgeld of een inhaalles. Uiteraard geldt dit niet voor overmachtsituaties, langdurige ziekte of ongeval. Wij zullen dan zo snel mogelijk het betaalde lesgeld restitueren.

OPZEGGEN

Opzeggen kan wanneer je lessenkaart afgelopen is. Mail naar: info@drumlesutrecht.nl.

MINDERJARIGE LEERLINGEN

Leerlingen onder de 21 jaar zijn wettelijk verplicht een kopie van een geldig legitimatiebewijs te overhandigen. Deze kopie moet bij de eerste les meegenomen worden en kun je aan je leraar geven.

WIJZIGEN VAN LESTIJD, LESDAG OF LESFREQUENTIE

Dit is altijd mogelijk. Maak je verzoek kenbaar via ons mailadres of overleg met de betreffende docent.

AANSPRAKELIJKHEID

Drumles Utrecht is niet aansprakelijk voor schade aan of verdwijnen van eigendommen van een ieder. Dit geldt ook voor opgelopen lichamelijk letsel tijdens aanwezigheid in Drumles Utrecht.

VAKANTIES

Bij Drumles Utrecht doen we NIET aan krokus- paas- tulp- mei- herfst- en noem ze maar op vakanties! De enige vakantieperiodes waarin wij gesloten zijn: van half juli tot half augustus en de laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe jaar. Je bepaalt dus zelf je eigen vakantieperiode en geeft deze op tijd door.

Tot zover de formaliteiten.

Welkom bij Drumles Utrecht!

 

GRATIS PROEFLES?

=
Bewijs dat je geen robot bent 🙂

Ceylonlaan 7,
3526AC Utrecht

+31 6 10 66 15 33

info@drumlesutrecht.nl